2010. március 8., hétfő

. I'm yours.

A felhők eltakarják a napot, de az mégis átsüt rajtuk. (:

Szeretleknagyon(L). Asszem tudja mindenki kiről van szó.:$

Ő meg úgyse olvassa:D nemltája hogy áradozom róla:$

De ő  olyan.. Tökéletes:$. És olyan.. Kedves meg minden.:$ Istenem.:$ Kétlem, hogy valaha felérek hozzá.:\ (magasságba se.><')

Mindenét imádom.<33. :$


Teljesen be voltam kattanva tegnap. Olyan érzésem volt, hogy ha nem fogom le magam, akkor BÁNTANI FOGOM magam. Mert azt akartam, hogy fájjon. Hogy érezzem milyen amikor tényleg -fizikailag- FÁJ. Mert a szívem is fájt közbe. Nem úgy ahogy szokott. Máshogy. Hasított. De tudom,hogy ez mind mind belülről jött. Ennyire furcsán nem éreztem még magam. Vagy depis vagyok.(><') vagy szerelmes(:$). Hát nemtudom. A második valószínűbb. Csak kétlem, hogy bárki megmarad mellettem sokáig:D :\

15.:):$

Azzal a retkes táncal de le fogunk fingani.-__-'. Addig örülünk majd, amíg le nem fordulnak a röhögéstől a székről.. Utánna már elkezdhetünk aggódni. És még ruha is lesz.(!). Nem elég hogy tánctudás.:D Mert az azért ottvan:D Ati meg a Bálint kissé elhülyéskedik néha.xDD Nem mintha annyira zavarna.:S Legalább nem unatkozom. De azért. Pataky-ba hatszáötvenezernyolcvanötember előtt légni..Faszalesz(*)


Krisztii. Ancsú. Moollyyy. Annyira örülöök nekteek(::) Olyan jó, hogy ilyen boldognak látlak végre:):)   Molsom:)(LLL) Örökké:Đ  M+G (L) A+E (L) 
Szeretleeektitekeet(A)<33333(=


http://www.youtube.com/watch?v=nK74OyjBBbg

KÉSÖBB.


Kész. Anya teljesen kiakadt rám. Mert átvertem. Nagyon király. Soha többet nem bízik meg bennem. Vilezsál se szar le se. Áh bazd+ most mondjátok meg.. Mi értelme van létezni?!. Jó nagy hibát követhettem el az előző életemben... Rendkívül örülök. :(  Komolyan mondom leugrok a hetedikről.


Wancsum. (: Én annyira megértem.:S Vagyis nem tudom igazán mi bánt ( nem mindig) , de át tudom érezni milyen kiborulni. :\  Szeretlek<3.

Köszönöm Molly.(LLL) Remélem boldog maradsz.(:


Kriszti.* Camdélután.:ĐĐ. Nagyonimádlak tehülyebarnamaci.:'P


CöciiCsengii a leckét.(: -__-'. xD:(
http://www.youtube.com/watch?v=DD4LG9CBB90&feature=related

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése