2010. szeptember 10., péntek

Amikor úgy érzed, nem lehetnél rosszabb...

Kajak ennyire elcseszett vagyok? 
Igen jól látja mindenki, megint egy szaros önsajnálatos blog, ha nem vagy kiváncsi rá, ne olvasd el, valahová muszály leirnom..

Na igen, szóval kezdődőtt, hogy meghalt. Igen igen tudom megint eről dumál ez a hülyepicsa, de neked kurvajólenne ha meghalna a nagyapád igaz?!
na mindegy meghalt. hátjó. aztán most kiderült, hogy nem is mi szervezzük a temetést, hanem a volt felesége.. szal köbö else mehetünk.. Elbúcsúzás kimarad.. Végülis mit számit?... Legalább nem kell mégyegyszer látnom, mégegyszer átélnem ugyanezt...
Aztán ott vannak azok az álmok... Annyira rosszak.. Úgy összemosódik az egész, és soha nem tudom mit akarok, merre akarok menni, aztán elkezd derengeni valami aztán jön az összes rossz, mindenki rám zúdítja, hogy nem vagyunk barátok, nem szeret, szakítunk, meghalt, én meg csak állok egyedül a sötétben és sírok és arra kelek, hogy sikítok és sírok közben.. És félek álmomban..Félek tőle, hogy megtörténik, hogy elromliik, hogy elrontom.. És a legrosszabb, hogy felkelek és akkor ott tényleg egyedülvagyok.. nincs velem senki, egyedül forgolódok álmatlanul, amíg álomba nem sírom magam..
Most lehet azt hinni , hogy műbalhé leszarom köböö ha nem hiszel nekem..:\


Kriszti.Sajnáálom nem direkt volt. :( 

Csengi alig szakadtunk ma..xd

Edzés(L).




Lauren cicáám tegnap eléggé jól elvoltunk egymással.:D  Imádlak szeretlek és köszönööm szépen a blogbejegyzést, mert nagyon sokat jelentett nekem el se hinnéd mennyire..:$ :)(L) És boldog szülinapot és nemúszod meg még felleszel köszöntve;DDDDDDDDDD(L)

Viktor .(L)
Bettush.(L) Melleted.(L) és ne legyél szomorú. Jobb lesz ez így. (LLL)


Kicsiim szeretleek:$(L) 6nap<3 Boldog Névnapot(L):$




Ennyimáragyerekek. Ágóóbefejezte a dumáát.xd végre.xd

Csáóó(K)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése