2011. január 10., hétfő

I've tried not to think about the pain inside..'

Nem.:) Ez az egyetlen szó képes befolyásolni több ezrek életét, ez a szó képes elvenni az összes önbizalmad, ez a szó képes a földbe tiporni, képes arra , hogy meghátrálj valami elől és arra is, hogy soha többé ne küzdj rendesen az álmaidért.
Na már most egyet mondok emberek.:\ Igaz szerelem NINCS.:\ Egyszerűen nem létezik.:) Persze valaki megtalálja a 'nagy Ő'-t, de hát könyörgöm... Az élet nem egy tündérmese.:) Bocsánat, ha ezzel most megbántok valakit, de ha tudod a lelked mélyén, hogy úgy is rossz lesz a vége, akkor semmi értelme bármi reményt fűzni a dolgokhoz..:) Egyébként érdekes, hogy a rosszat egyből észrevesszük, de a sok jót nem:\És az a baj, hogy ha valaki csak a jót veszi észre, az már nem normális.:'\ Jó hogy optimista, de az ember így van összetéve.. Azért látja meg a rossz dolgokat, hogy talán tudjon rajtuk változtatni. Vegyünk mondjuk egy alaphelyzetet.:) Van egy csávó, akinek barátnője van, de előtte eléggé bejöttél neki...:) Na hát ebben az esetben :
a, vagy kivárod amíg vége lesz / magyarul reménykedsz.:\
b, Akár órákig a pasi nyakán lógsz, és végül dobja miattad a csajt, majd ennek következményeképp full boldogtalan lesz melletted....:)
c, feladod az egészet a faszba, és megpróbálsz pozitívan hozzáállni, még akkor is, ha másfél órákat bőgsz esténként a hülyeséged miatt....:)


Na igen. Vegyük a másodikat... Most komolyan én nem akarom hogy szarul legyen.:\ Mert ha fontos valaki, inkább látod, egy neked nem feltétlen szimpatikus lánnyal együtt boldogan, mint magaddal boldogtalanul, vagy nem?:):\  Meg, ha még úgy ahogy boldog is veled, akkor is :\ Mindig ott lesz a tudat, hogy miattad mentek szét, aztán a végén már besokallsz és te dobod ki őt, azt az embert akire a legnagyobb szükséged van... Vagy is a legnagyobb szükséged lenne...Szóval, ha netáán valaki ilyen helyzetbe kerül, akkor ne avatkozzon bele ebbe, mert mindenképp ő jár rosszul, vagy mindenki rosszul jár szóval....:) Nem könnyű helyzet, de hát ha szereted nincs mit tenni......:\ 




http://www.youtube.com/watch?v=RUi54JTgL5s


...:\\ 






Na puszpácsóksziacsőőőcsáácsöcs*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése