2010. január 5., kedd

2010.Január 5.

Na halihó. Superman visszatért. És megint untat titeket valamivel. Többnyire a kis életével, ami nem áll sok mindenből.
Reggel felkel. Belenéz a tükörbe. Megállapítja, hogy mégse kéne belenéznie, mert marha csúnya. Ezen elszórakozik egy kicsit. Aztán iszik teát vagy kakaót vagy valamit. Felöltözik (újabb 20 perc a reggeli készülődésben). Bepakol. Megcsinálja a haját (igen superman is vasalja a haját!!) és vár.
Bemegy az iskolába (előtte elmegy a bölcsibe a húgával, és találkozik azzal a személlyel aki össze törte a szívét) aztán tanul. Kijön az iskolából. Hazamegy. Pihen. Elmegy edzeni. Hazajön. Zenét hallgat. Néha sír egy kicsit. Segít a szüleinek. Megfürdik, fogat mos lefekszik. ( valamikor nem vacsorázik...). Hallgatja a zenét az ágyban is. Megint sír egy kicsit.(nem mindig) Elalszik. Felébred. Kezdődik elölről.


Ilyen nincs....Hát persze, hogy kikkel találkoztam a BÖLCSIBE?!. Naná, hogy a Daniékkal...Ami azért volt szar, mert régen marha jó barátok voltunk. Emlékszem a Whisky-re meg mindenre amit mondtunk...Ja meg persze a másik ...ugye ő meg az aki miatt..hát nem vagyok jó formában..Nem hiszem el, hogy megint sírok..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése