2010. szeptember 8., szerda

Lauren.

Kezdeti időőkben a barátságunk  CSAKIS és kizáárólag a hülyeségen alapult... ugyebár dikdik folyamatos szakadások...XD

Már az elején tudtam éreztem, hogy te olyan vagy aki mindig ott lesz, aki mindig segít, és aki szeret... Aki mellettem vanha szükség van rá.

aki, ha nem lenne akkor mintha hiányozna valami az életedből, keresnéd azt a valamit , de nem nagyon  akadnál még egy ilyen emberre..
Aki olyan, hogy maximálisan megbízol benne, mert tudod, hogy Ő sohanem árulna el semmiért.. aki megnevetett egy egy roszabb napon, aki felvidít, aki úgyis jó ha komoly, ha vidám, ha bolond, végülis teljesen mindegy csak legyen ott.. 
Egy igazi barát.


Aki  annyira hülye annyira egyedi hogy az hihetetlen.. Aki nehezen nyílik meg, de ha egyszer meg van a bizalom, akkor örökké kitartotok egymás mellett.: SS 

És én azt hittem, úgy gondoltam, abban reménykedtem, hogy ez nem romliikmeg és nem is akarom hogy megromoljon, de annyira keveset beszélünk, és félek hogy hát nemtom szégyelsz engem vagy nemtom, ésés annyira rossz, hogy látom, hogy másoknak mennyire megnyílsz és mennyire elmondasz nekik mindent, és velem pedig alig ..:( Én azt hittem nagyon jóba vagyunk, elég jóba ehez.:( 

Ettől függetlenül imádlak, és soha nem foglakcserbenhagyni, teis tudood reméélem. Én mindig ottleszek ígéérem(yn) És tényleg, ha úgy érzed nem akarod elmondani mondd meg.. Megértem ha másban jobban bízol, csak akkor mondd meg kérrlek, mert ez így nagyon rossz , hogy látom  eztazegészet.. 
Hiányzool. : (
Sohasohasoha. Ugyebár(L)
Örökre.:)


Hallod baszkii bekönnyeztem. Vagyismárígy sírok..de nyugi csak a hagymaa..XD-___-

Szeretlek.LL

1 megjegyzés: