2010. október 5., kedd

Végre.

Végre van értelme.Végre van miért felkelnem reggel. Van amiért tudom, hogy nem ADHATOM fel az álmaim, és ha elég erősen ragaszkodok hozzá egyszer valóra válnak..  Vannak személyek akik miatt érdemes létezni...
És annyira jó:D
A jókedv igaz, hogy nem mindig van (de háát kineek van mindiig happy kedvee?:\) de sokkal sűrűbben, mint anno...
És ilyenkor úgy érzem, hogy szárnyalni  tudnék.. Hogy semmi nem akadályozhat meg ebben.. Hogy repüülök és ennek az állapotnak soha nem akarok véget vetni..:D
Olyan érzéés mint a droog:D Komolyaaan... Elkéépzelsz dolgookat, hozzáteszed azt ami már megtörtént, és egyszerűen csak boldog vagy..
Mert látod, hogy körülötted szeretnek tééged.. Hogy ők is vidámak.. Hogy veled együtt nevetnek. (vagy épp rajtad.. Kinek hogy.xD)
És az a mosoly.. Komolyan az éltet.. Ahogy egyes emberek rád mosolyognak.. Barátok, család, satöbbii..
Mindenki tudja miree gondolok..
Látni, hogy kedvel téged vagy szeret... Láátni, hogy jól érzi veled magád, látni hogy Ő tényleg őszinte hozzáád..
És ha nem lesz semmi, te akkor is örüülsz neki nagyon.. Mert ez neked elééég.. Vagy is lehetne több is.. De ha úgy hozza a soors akkor biztosan lesz is valami.. Ha meg nem akkor tökéletes ez így.. annyira könnyűű vele..Semmi tét. Egyszerűen csak jó.
(leszáámitva az izzaddáást, a vörösödéést, a szivdobogáást, a lábremegeséét, a gyoomorösszeurgráást, az anti-levegőőt meg hasonlóókat...:D)
És ez nekem annyira jó.OO Imáádom egyszerüen:D:$ :O

Köszönöm mindenkinek.:)(L)
Annyiira jóó , hogy itt vagytook...:$:)(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése